o-suzani-trnovsek

Predstavitev samozdravljenja:

Samozdravljenje ne predstavlja tehniko, novi koncept ali modernistični način zdravljenja življenja ali telesa. Samozdravljenje te popelje v tvoje bistvo kjer se nahajajo notranji mir, radost, obilje, ljubezen, svoboda in neskončna živost tvojega zavednega popolnega stanja.

Vsa trpljenja, ki jih doživljamo v svojem življenju so odsev našega notranjega stanja. Le-ta prekrivajo naše bistvo in nas ločujejo od realizacije in zavedanja kdo smo in od kod prihajamo. Ravno tako nas ločujejo, da bi ozavestili kje se nahaja vse kar iščemo v zunanjem življenju.

Samozdravljenje predstavlja in opisuje tvoje bistvo in te popelje do vsega kar iščeš v zunanjem življenju. Predstavi ti tvojo notranjo zdravilno moč, ki je zakrita z našimi bolečinami, travmami, vzorci in različnimi prepričanji. Vse dokler ne ozavestimo naše bistvo – ki je mogočna živeča živost in zdravilna energija in se podamo na popotovanje samozdravljenja. Z našim bistvom, ki se nahaja v notranjosti telesa se lahko v popolnosti in zavedno ločimo od notranjih energijskih bolečin.  Nato posledično zasije naše bistvo skozi telo kot najlepša mogočna roža.

Naše bistvo je najvišje vibracijsko stanje, ki je obilje, radost, ljubezen, izpopolnjenost, varnost, kreativnost, čutnost, sočutje, odprtost, moč, pogum, prijaznost, zaupanje, zdravilna energija, harmonija, ravnovesje…Stik z bistvom se doživetje vibracijskega stanja prične.

Spoznanje in občutenje svojega bistva te popelje na pot harmonije, ki osvetli tudi največje trpljenje in bolečine v tvojem življenju. Mi smo tisti, ki moramo sami oditi v notranjost telesa in ozdraviti bolečine zato sem poimenovala to pot “Samozdravljenje”. Tako ozavestiš, da lahko prav ti s tvojo odločitvijo in vstopom v svoje bistvo ozdraviš bolečine, ki prekrivajo tvoje bistvo. Le tako lahko spoznaš svojo notranjo mogočno moč, odkriješ in spoznavaš sebe (svojo resnico) in se podaš na pot mogočne transformacije telesa in življenja.

Suzana Trnovšek – Učenje samozdravljenja

 

Prični s samozdravljenjem s Suzano tudi ti: