MOŽNOSTI SVETOVANJ S Suzano Trnovšek:

 

Ponudba za 1 (eno) vprašanje– 40.00€ (10 min) 

Postavi Suzani eno vprašanje o vašem osebnem izzivu in prejmi personaliziran (osebni) odgovor. Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te segajo od zdravstvenih fizičnih težav, mentalnih težav, kožne težave, partnerstvo, prijateljstvo, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno izkušenj. Le-te so jo nato pripeljale nato tudi to izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in odkritij kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj jih deli tudi po svetu in Ponudba za 1 vprašanje je odličen način, da pristopi z rešitvami in vodenjem k tvojemu specifičnemu vprašanju.

Primer kako postaviti 1 vprašanje Suzani:

1. Vprašanje:

Kaj naredim, ko doživim panični napad?

2. Opis o vprašanju – panični napad:

Panične napade doživljam zelo pogosto – 3-4krat na dan. Panični napadi trajajo 4-6 min. Opazil-a sem, da postajajo daljši zaradi katerega izgubljam nadzor nad sabo. Ob vsakem paničnem napadu se ne morem kot tudi ne znam več pomiriti. Srčni utrip se mi poveča in izgubim nadzor nad sabo. Opazil-a sem, da so se panični napadi pričeli pojavljati, ko sem se pričela soočati z želodčnimi težavami. Postala sem prestrašen-a glede mojega zdravja in vedno me prevzame strah, da bom umrla. Ker pred želodčnimi težavami še nisem bila nikoli bolna, sem postala panična, kar menim je privedlo do paničnih napadov. Ravno tako jih doživljam ponoči in postaja vedno težje.

O ponudbi za 1 vprašanje:

1. Napiši eno(1) vprašanje;

2. To vprašanje lahko ima tudi določen opis kot je zgodba, izkušnja, podroben opis.

Opis ne sme imeti podvprašanja ampak opis je ozadje vprašanja kot primer naveden zgoraj. Opis je lahko daljši kot primer zgoraj. V primeru, da prejmemo več podvprašanj, se upošteva prvo – glavno – vprašanje.

3. V primeru, če želiš podroben odgovor od Suzane, naj bo vprašanje in njegov opis podroben;

4. Vprašanje in opis pošlješ na e-mail naslov svetovanja@shan.si.

Kako prejeti 10 min Suzanin odgovor?

Korak 1: Najprej izvrši nakup te storitve;

Korak 2: Nato pošlji svoje vprašanje in podroben opis na svetovanja@shan.si.

Korak 3: Odgovor bo poslan v roku 2-3 delovnih dni na tvoj e-mail naslov. V e-mail naslovu se bo nahajal link preko katerega dostopiš do odgovora in si ga shraniš na svoj računalnik. Odgovor je posnet v MP3 formatu in ga lahko poslušaš preko telefona, računalnika kot tudi tablice; Če boš potreboval-a navodila pri prenosu posnetka – odgovora – bodo le-ta imeli priložena v priponki. Ravno tako smo tudi na voljo za tehnično morebitno pomoč na svetovanja@shan.si

40.00 Dodaj v košarico

 

Audio svetovanje in učenje – 95.00€ (20 min)

Posneto osebno vodenje je odličen način, da poslušaš Suzanino vodenje in nasvete preko avdio posnetka. Posneto vodenje je personalizirano – izključno za tvojo težavo/izziv s katerim se soočaš. Posebnost osebnega vodenja je tudi ta, da si posnetek shraniš na svoj računalnik in ponovno zavrtiš ob želenem poslušanju.

Suzana na podlagi tvojega opisa težave (primer spodaj) temeljito prebere in prouči primer. Nato posname personalizirano vodenje. Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te segajo od zdravstvenih fizičnih težav, mentalnih težav, kožne težave, partnerstvo, prijateljstvo, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno izkušenj. Le-te so jo nato pripeljale nato tudi to izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in odkritij kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj jih deli tudi po svetu in Osebno vodenje je odličen način, da pristopi z rešitvami in vodenjem k tvoji osebni in individualni težavi s posnetim personaliziranim vodenjem.

Primer kako opisati Suzani svojo situacijo:

1.Moja težava

Bojim se svojega očeta, ki me zlorablja. Zelo postanem prestrašen-a, ko me napade s svojimi besedami.

2. Opis moje težave

Potrebujem vaše vodenje, da se lahko osvobodim strahu od mojega očeta in pričnem živeti življenje iz svoje notranje moči. Želim postati močna in kako pristopiti k izzivu z mojim očetom. Zanima me postopek kako pristopim k tej situaciji, ko doživljam verbalno zlorabo….itd

To je eden izmed primerov. Tematike pri svetovanju niso omejene ali specifično določene. Za vsako težava obstaja rešitev, način in Suzana ti to tudi predstavi, te vodi in nauči prav za tvoj primer.

Kako prejeti Suzanino osebno avdio vodenje?

Prosimo sledi spodnjemu postopku spodaj in v 7 dneh prejmeš vodenje, ki te bo čakalo na e-mail naslovu. Prosimo pošljite vašo težave in opis (primer zgoraj) na svetovanja@shan.si. Vsi podatki, vprašanja in informacije ostanejo zaupni.

Korak 1: Izvedi nakup te storitve;

Korak 2: – Pošlji opis (“Moja Težava” in “Opis moje težave”) na svetovanja@shan.si. Predlagamo, da je opis podroben. Primer je naveden zgoraj.

Korak 3: Takoj, ko prejmemo plačilo, Suzana prične s pripravami personaliziranega – osebnega – vodenja, ki je pripravljeno v roku 7 dni.

Korak 4: Ko je Suzanin posnetek pripravljen, ti na tvoj e-mail naslov pošljemo link preko katerega si prenesete vodenje na svoj računalnik. Navodila za prenos vodenega posnetka so priložena v poslanem e-mail naslov. Odgovor je posnet v MP3 formatu in ga lahko poslušaš preko telefona, računalnika kot tudi tablice;

95.00 Dodaj v košarico

Skype svetovanje – 230.00€ (60 min) 

Skype svetovanje je odličen način, da vstopiš osebno v stik s Suzano, ki te vodi in nauči kako ozdraviti svojo težavo, izziv ali zdravstvene težave. Skype svetovanje omogoča možnost postavljanja dodatnih vprašanj in učenja v živo. Šestdeset minutno svetovanje vsebuje vse praktične korake, nasvete in vodenje, ki jih potrebuješ, da ozdraviš svoje življenje/telo.

Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te segajo od zdravstvenih fizičnih težav, mentalnih težav, kožne težave,  partnerstvo, prijateljstvo, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno izkušenj. Le-te so jo nato pripeljale nato tudi to izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in odkritij kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj jih deli tudi po svetu in Skype svetovanje je odličen način, da pristopi z rešitvami in vodenjem k tvoji osebni in individualni težavi.

Vsi vaši podatki, informacije in tema svetovanja ostanejo zaupni.

Kako do Skype svetovanja s Suzano?

Korak 1: Najprej izvršiš nakup te storitve;

Korak 2: Ob prejetem plačilu ti Ekipa samozdravljenje s Suzano na tvoj e-poštni naslov pošlje več možnih datumov z razpoložljivimi urami.

Korak 3: Ravno tako prejmeš naš Skype naslov za svetovanja;

Korak 4: Minuto ali dve pred dogovorjenim Skype svetovanjem vstopite v stik s Suzano preko Skype.

230.00 Dodaj v košarico