Osebno vodenje (20 min)

95.00

Čas vodenja: 20 min

Posneto avdio vodenje: v MP3 formatu (Avdio posnetek, ki se zlahka prenese na računalnik, telefon, MP3 napravo, IPad, Android…)

Osebno vodenje: Suzana Trnovsek na podlagi tvoje osebne situacije;

Jezik: Slovenski

Dostavljeno: Na tvoj e-mail naslov v 7 delovnih dneh

Kako prejeti osebno vodenje od Suzane?

– Najprej izvršiš nakup te storitve;

– Nato pošlji opis (poglej primer spodaj) na svetovanja@shan.si.

– Posneti avdio odgovor bo poslan v roku 7 delovnih dni na tvoj e-mail naslov.

Suzanino vodenje je posneto v: MP3 formatu in ga lahko poslušaš preko telefona, računalnika kot tudi tablice.;

Opis

Prejmi osebno – personalizirano – vodenje od Suzane Trnovsek:

Personalizirano vodenje je izjemen način s katerim prejmeš Suzanino bogato učenje, vodenje in praktične nasvete preko avdio posnetka. Suzanino vodenje je posneto izključno za tvojo težavo/izziv s katerim se soočaš v tem trenutku. Posebnost osebnega vodenja je tudi ta, da si posnetek shraniš na svoj računalnik in ponovno zavrtiš ob želenem poslušanju.

Suzana se posveti tvoji opisani težavi ter na podlagi le-te pripravi personalizirano vodenje, ki zajema učenje in praktične vaje. Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te vsebujejo: zdravstvene fizične težave, mentalne težave, kožne težave, partnerstvo, prijatelji in odnosi, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno lastnih izkušenj. Le-te so jo nato popeljale tudi do izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in ključev kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj to bogato učenje deli tudi po vsem svetu in osebno/personalizirano vodenje je odličen način, da pristopi z rešitvami in vodenjem k tvoji specifični težavi.

Kako prejeti osebno avdio vodenje?

Prosimo sledi spodnjemu postopku spodaj in v 7 dneh prejmeš vodenje, ki te bo čakalo na e-mail naslovu. Prosimo pošlji svojo težavo in opis (primer zgoraj) na e-mail naslov svetovanja@shan.si. Vsi podatki, vprašanja in informacije ostanejo zaupni.

Korak 1: Izvedeš nakup te storitve;

Korak 2: – Pošlješ vprašanje in opis na svetovanja@shan.si. Predlagamo, da je opis podroben.

Korak 3: Takoj, ko prejmemo plačilo, Suzana prične s pripravami personaliziranega – osebnega – vodenja, ki je pripravljeno v roku 7 dni.

Korak 4: Prejmeš osebno vodenje. Ko je Suzanin posnetek pripravljen, ti na tvoj e-mail naslov pošljemo link preko katerega si preneseš vodenje na svoj računalnik. Navodila za prenos vodenega posnetka so priložena v poslanem e-mail naslovu. Vodenje je posneto v MP3 formatu in ga lahko poslušaš preko telefona, računalnika kot tudi tablice;