Skype svetovanje (60min)

230.00

Skype svetovanje s Suzano

Čas trajanja: 60 min

Svetovanje s: Suzana Trnovšek – Učenje samozdravljenja

Jezik: Slovenščina

Kako do Skype svetovanja s Suzano?

– Najprej izvršiš nakup te storitve;

– Ob prejetem plačilu ti Ekipa samozdravljenje s Suzano pošlje več možnih datumov z razpoložljivimi urami in Skype naslov za svetovanja;

– Minuto ali dve pred dogovorjenim skype svetovanjem vstopite v stik s Suzano preko Skype.

Opis

Skype svetovanje je izjemen način, da stopiš osebno v stik s Suzano, ki te vodi in nauči kako ozdraviš svojo težavo, izziv ali zdravstvene težave. Skype svetovanje omogoča možnost postavljanja dodatnih vprašanj in učenja v živo. Šestdeset minutno svetovanje vsebuje Suzanino učenje, praktične korake, nasvete in vodenje, ki jih potrebuješ, da ozdraviš svoje življenje/telo.

Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te vsebujejo: zdravstvene fizične težave, mentalne težave, kožne težave, partnerstvo, prijatelji in odnosi, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno lastnih izkušenj. Le-te so jo nato popeljale tudi do izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in ključev kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj to bogato učenje deli tudi po vsem svetu in Skype svetovanje je odličen način, da pristopi z rešitvami, praktičnimi vajami in vodenjem k tvoji osebni in individualni težavi.

Vsi vaši podatki, informacije in tema svetovanja ostanejo zaupni.

Kako do Skype svetovanja s Suzano?

Korak 1: Najprej se izvrši nakup te storitve;

Korak 2: Ob prejetem plačilu Ekipa samozdravljenje s Suzano na tvoj e-poštni naslov pošlje več možnih datumov z razpoložljivimi urami.

Korak 3: Prejmeš Suzanin Skype naslov za svetovanja;

Korak 4: Minuto ali dve pred dogovorjenim Skype svetovanjem se vstopi v stik s Suzano preko Skype-a.