Zastavi Suzani vprašanje (10min)

40.00

Čas trajanja: 10 min

Posneti odgovor v:  v MP3 formatu (Avdio posnetek, ki se zlahka prenese na računalnik, telefon, tabličnih računalnikov, MP3 naprave, IPad, Android…)

Osebno učenje in vodenje od: Suzana Trnovsek – Učenje samozdravljenja

Jezik: Slovenščina

Dostava: Na tvoj e-mail naslov v roku 2-3 delovnih dni od prejetega plačila

Kako prejeti 10 minutni odgovor od Suzane?

– Najprej izvrši nakup te storitve;

– Nato pošlji tvoje vprašanje in podroben opis na svetovanja@shan.si.

– Odgovor prejmeš v roku 2-3 delovnih dni na tvoj osebni e-mail naslov.

Opis

Prejmi Suzanin odgovor na tvoje vprašanje:

Zastavi Suzani eno vprašanje o tvojem osebnem izzivu in prejmi personaliziran (osebni) odgovor, praktično vodenje in rešitev za tvojo težavo. Suzana se posveti opisani težavi (primer spodaj) ter na podlagi le-te pripravi personaliziran odgovor, ki zajema praktično učenje in vodenje. Tematike pri svetovanju s Suzano niso omejene. Le-te vsebujejo: zdravstvene fizične težave, mentalne težave, kožne težave, partnerstvo, prijatelji in odnosi, služba, zlorabe, težave s samopodobo, čustvene bolečine, odvisnost itd.  Njene večletne težave na vseh področjih njenega življenja so jo napolnile z ogromno lastnih izkušenj. Le-te so jo nato popeljale tudi do izjemnih rešitev, pravih praktičnih pristopov in ključev kako ozdraviti življenje in telo. Sedaj to bogato učenje deli tudi po vsem svetu in Ponudba za 1 vprašanje je odličen način, da pristopi z rešitvami in vodenjem k tvoji specifični težavi.

O ponudbi za 1 vprašanje:

1. Napiši eno(1) vprašanje;

2. To vprašanje lahko ima tudi določen opis kot je zgodba, izkušnja, podroben opis.

3. V primeru, če želiš podroben odgovor od Suzane, naj bo vprašanje in njegov opis podroben;

4. Vprašanje in opis pošlješ na e-mail naslov svetovanja@shan.si.

Kako prejeti 10 min Suzanin odgovor?

Korak 1: Najprej izvršiš nakup te storitve;

Korak 2: Nato pošlješ svoje vprašanje in podroben opis na svetovanja@shan.si.

Korak 3: Prejmeš Suzanin odgovor. Odgovor bo poslan v roku 2-3 delovnih dni na tvoj e-mail naslov. V e-mail naslovu se bo nahajal link preko katerega dostopiš do odgovora v mp3 obliki in si ga shraniš na svoj računalnik. Odgovor je posnet v MP3 formatu in ga lahko poslušaš preko telefona, računalnika kot tudi tablice. Če boš potreboval-a navodila pri prenosu posnetka – odgovora – bodo le-ta priložena v priponki. Ravno tako pa smo zate tudi na voljo za morebitno tehnično pomoč na info@shan.si