Hormonsko ravnovesje

Prejmem veliko vaših e-mailov, ki se nanašajo na kožne težave, ki jih je povzročilo hormonsko neravnovesje. Precej šokirana sem ko prebiram in vidim kako močna zdravila uživate in za kakšne posege se odločate da pridete do izboljšanja kože. Vendar zanimivo je to da se vedno osredotočate na to da zdravite posledico. Potrebno pa je pravzaprav najti vzrok, ki povzroča neravnovesje. Ko bo vzrok odpravljen, bodo vse ostale težave izginile. Kozmetika je tista ki pomaga pri ravnovesju kože, ne bo pa odpravila vzroka.

Se vprašate kdaj kaj pa lahko vi sami za to naredite da vzpostavite ravnovesje? Ali veste da imate vi moč, da se pozdravite? Ste vedeli da stres, negativna čustva, zamere, obremenitve in vse kar vas čustveno duši, ovira, pravzaprav poruši ravnovesje? Ste se kdaj vprašali ali resnično zdravila pomagajo vzpostaviti ravnovesje in kako telesu škodujete z njimi? Morda se vam je koža za tisti trenutek izboljšala ampak ali ste se s tem težave odpravili?

Na svojem primeru vam lahko povem da je zdravilna moč v nas samih in z zdravili boste samo stanje rešili le začasno. Sama sem se več let vrtela v začaranem krogu. Dolgo nisem vedela, da negativne energije lahko povzročijo takšno stanje.

Potem pa sem stopila v akcijo, odvrgla vsa zdravila, se osredotočila nase in poiskala pot do ravnovesja. Ugotovila sem da za dosego ravnovesja, mora biti moje življenje v harmoniji. Kako pa se pravzaprav lotiti in kje pričeti za dosego ravnovesja?

- Napišite si na list papirja kaj vas muči, kaj bi lahko bilo tisto kar poruši ravnovesje? Tako boste lažje prišli do odgovora. Če ste ugotovili da je stres, naredite vse za to da ga odpravite. Če se preveč obremenjujete, ste v strahu, naredite vse za to da to odpravite. Če se preveč obremenjujete zaradi drugih ali pa se vrtite okoli negativnih ljudi, se umaknite. Osredotočite se nase, osredotočajte se le na pozitivno, smejte se, bodite obkroženi okoli ljudi, ki so tudi pozitivno naravnani.

- Poskrbite da uživate zdravo prehrano. Napišite si jedilnik, proučujte svoje telo. Na tak način bo vaše telo dobila dovolj vitaminov, ki jih potrebuje za delovanje.

- Pričnite si gibati, saj boste vse skrbi in slabo voljo odpravili v dobrih petnajstih minutah in ne boste jih prenesli v naslednji dan. Najdite si vadbo ki vas osrečuje, navdihuje. Če imate raje umirjene vadbe, pričnite z jogo ali kakšno drugo vadbo, ki vas pritegne. Če vas privlači tek, tecite. Iščite dokler ne najdete šport v katerem boste uživali. Sama vedno pravim da na koncu vadbe se vse »črne pike«, ki so se nabrale tekom dneva, izbrišejo. Počutili se boste prerojeni.

- Veliki zdravilec, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje pa je glasba. Ne samo da jo poslušate ampak naučite se jo čutiti. Izberite si takšno ki vas pomiri, prebudi notranje čute v vas. Prebrala sem da je glasba največji notranji zdravilec, saj pomaga pri obnovi telesnih celic. Tona C in D naj bi imela največji zdravilni učinek.

- Za dosego popolnega hormonskega ravnovesja, pa vam poleg zgoraj napisanih nasvetov, toplo priporočam meditiranje. Sama sem v zadnjem letu z meditacijami prišla do čudovitih napredkov v zdravju in ravnovesju. Ni pomembno kakšno meditacijo uberete. Raziščite kakšna vas najbolj pritegne. Delujte z ljubeznijo do svojega telesa in obljubljam vam da boste dosegli z meditacijo čudeže. Z njo boste prišli do popolnega hormonskega ravnovesja. Ne boste več nemirni. Notranje se boste umirili in pridobili boste energijo kakršne še niste nikoli občutili. Telo se bo s svetlobno hitrostjo regeneriralo, kožne težave pa bodo izginile.

Zdravstvene težave prejmemo da se nekaj novega o sebi naučimo. To so opozorilca, da spremenimo način življenja. Ko boste pričeli delati na sebi, se ne boste samo pozdravili ampak boste odkrili veliko o sebi. Naučili se boste veliko novega in hormonsko neravnovesje bo izginilo. Še vedeli ne boste kdaj.

Na takšen način je uspelo meni. Danes nimam več težav z neravnovesjem. Koža ni več »nemirna«, kozmetika SHaN ki jo izdelujem pa neguje kožo na naraven način in končno izgleda zdravo.

Pričnite verjeti v samozdravljenje in prišli boste do rezultatov, ki ste si jih vedno želeli. Prebudite notranjo moč. Ne poslušajte drugih da je težko ali pa da se ne da pozdraviti. Osredotočite se nase, pozitivno se naravnajte, naredite nekaj za to da dosežete ravnovesje in prišli boste do fantastičnega počutja.

Avtor: SHāN – Suzana Trnovšek

Morda vam bo všeč tudi ...

DANES ZNIŽANO UA-18522939-9